Bengkel nutrisi Shaklee 2016

Bengkel nutrisi Shaklee 2016

Bengkel nutrisi Shaklee 2016

18/9/2016 saya dan husband bertolak daripada Beaufort ke kota-kinabalu jam 7.30 pagi.Hari dating sedunia pula.susah dapat peluang macam ini tau bila suda beranak pinak ni.Jadi dipergunakan sepenuhnya.hehehe bukan pergi melancong atau honeymoon pun tapi pergi menimpa ilmu yang sangat berguna.kami hadir bengkel nutrisi Shaklee di Palace Hotel.
Sepanjang bengkel terlalu banyak ilmu yang kami perolehi.tidak rugi sesen pun.
Kelas bermula jam 10.30 am dengan vitamin yang hots selling dulu. Mr.husband siap rakam audio untuk rujukan masa hadapan.Tidak sedar jam berjalan.sedar sedar waktu makan tengahari.Waktu makan tengahari adalah waktu 3 generasi shaklee berkenalan Dan bercerita. selalunya cerita panjang dalam group whatapps saja.Ini face to face.riuh dia tetap macam dalam group.😄😄😄

kami penjual shaklee

3 generasi duduk semeja cerita bla bla bla

kami penjual shaklee

adik beradik shaklee

kami penjual shaklee

itu mama shaklee kami tu

Kelas berlangsung hingga jam 5.30 petang.tidak bosan langsung.aktiviti terakhir kuiz berkumpulan.Ada 3 kumpulan semuanya.Kumpulan satu iaitu kumpulan saya jadi juara.seronoknya hadiah vitamin c tau.kumpulan 2 dapat shaker lama dan kumpulan 3 dapat beg.bukan tangan kosong balik 😁😁😁
Terima Kasih Shaklee Dan mama kami Anidah Jawarin.Turut hadir kelas bagi sokongan dan dapat shaker baru lagi.🎁🎁🎁semoga jumpa lagi kawan kawan.

Info info lain Shaklee boleh hubungi saya

🍥call/whatapps /telegram/SMS

0168490827

 🍥facebook

http://www.facebook.com/tiramisu olei

 🍥instagram

http://www.Instagram.com/tiramisuolei/

🍥 blog

www.efratachild.com

Kelebihan kah kelemahan Shaklee yang dibuktikan

Nervous baca ni link takut juga kan.saya pengguna Shaklee rasanya baru 4 tahun.ini yang terlibat dalam kajian landmark Dr.gladly Block adalah orang yang sudah menggunakan produk shaklee selama 20 tahun atau lebih.Apa hasil kajian mereka? memalukan kah? siapa mereka libatkan? produk lain tu apa lah hasilnya? banyak soalan kan bermain dalam fikiran kalau tunggu keputusan kajian begini.

Moto shaklee always safe,always works & always green

semestinya seperti moto yang selalu di war war kan

Saya bagi sikit sikit saja info yang lebih berkisar perasaan betapa bangga nya saya sebagai pengguna dan penjual vitamin shaklee.Maklumat yang padat dan tepat boleh copy n paste link ini.
http://ireach.my/kelebihan-shaklee/
Keputusan yang dibuat oleh pemilik baru Shaklee Roger Barnett yang menaja kajian Dr.Glady Block adalah sangat tepat.
Daripada awalnya bagi saya beliau setuju menaja menjalankan kajian kerana tidak mau kalah malu dengan kawan-kawan jutawan.Yalah syarikat multivitamin saja pun.Kawan kawan menaja syarikat yang lebih glamour macam Apple.Roger Barnett juga sendiri meletakkan syarat yang kajian tersebut bukan saja membandingkan pengamal multivitamin lain dengan tidak menggunakan sebarang produk vitamin.Tetapi juga membandingkan pengguna Shaklee yang Sudah menggunakan 20 tahun atau lebih.
Namun hasil kajian memang berbaloi pada kesihatan dan wang yang di laburkan.Baru saya faham mengapa para pengedar Shaklee termasuk saya begitu galak berkongsi tentang kebaikan produk yang kami gunakan.Bukan kerana inginkan jualan semata-mata.Tapi supaya kita rakyat Malaysia sihat sepenuhnya.

Anda masih boleh terima kenyataan kah? ini kesimpulan hasil kajian yang mereka jalankan.

🍀 Orang yang konsisten menggunakan Shaklee terbukti secara saintifik lebih sihat daripada yang tidak makan apa- apa vitamin dan yang makan vitamin jenama lain.Ini selari dengan Moto Shaklee Dijamin Berkesan.

🍀 Semua produk Shaklee terbukti secara saintifik selamat digunakan tanpa sebarang kesan sampingan untuk jangka masa panjang.Ini selari dengan Moto Shaklee Dijamin Selamat.

🍀 Tahap kesihatan pengguna vitamin lain terbukti secara saintifik Lebih teruk berbanding orang yang tidak ambil sebarang vitamin.Hasil landmark boleh layari http://ireach.my/kelebihan-shaklee/

Sangat bermanfaat kan semoga anda semua juga macam saya mendapat info berguna bila baca kajian Dr.Glady Barnett.Saya tidak menyesal memilih Shaklee.😍😍😍

BESTNYA JADI MEMBER SHAKLEE

image

Kelebihan menjadi Shaklee Independent Distributor:

❤️Untuk kegunaan sendiri :

🌸️Dapat beli dengan harga ahli yang lebih murah dari harga pasaran.
🌸️Jika pembelian melebihi 150uv,Layak dapat bonus tunai pada bulan seterusnya.
🌸Keahlian seumur hidup,tidak perlu kekalkan UV tertentu untuk kekal jadi ahli.

❤️Untuk berniaga:

🌼Dapat keuntungan runcit bagi serialization produk yang dijual
🌼Ganjaran 3C(Cash,Car dan Convention) dari Shaklee.*
🌼CASH:Bonus setiap bulan,untuk jualan 150UV ke atas.*
🌼CAR:Insentif subsidi untuk pembelian kereta setiap bulan.
🌼️CONVENTION:Peluang umrah/percutian,ditaja sepenuhnya.*
(*bagi yang layak sahaja.)